Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 28. jūnijs

Kaut kas jauns – CRIK CROK

Vietējos Latvijas lielveikalos parādījušies jauni čipši no Itālijas – CRIK CROK! Tie ir pirmie Itāļu čipši Latvijā. Un tie ir ne tikai pievilcīgā iepakojumā, bet patiesi gardi.
CRIK CROK ražo ICA Foods, kas liek koncentrēties uz tās mērķiem, pakalpojumu kvalitāti, kas tiek sniegta katru dienu klientam: ar trīsdesmit gadu pieredzi, vairāk nekā 92 izplatīšanas centros visā valstī. ICA FOODS ik dienu nodrošina lielisku servisu, kvalitāti un uzticamību.
ICA FOODS pastāvīgi strādā, lai piedāvātu klientiem produktus, kas ir patiešām tikai spēj radīt jaunu interesi,  pievēršot lielu uzmanību patērētāja prasībām un vajadzībām. Uzņēmums nodrošina

ICA FOODS spēj garantēt, ar augsti kvalificētu pētniecības un attīstības, vienmērīga plūsma jaunu ideju un projektu, ar mērķi apmierināt, pārsteidzoši un izklaides patērētāju. ICA FOODS nodrošina ātru un precīzu pakalpojumu, saglabājot svaigumu un kvalitāti produktiem.

CRIK CROK izplatītāji Latvijā organizēja fotokonkursu: "Es un mans CRIK CROK". Tad nu radās ideja un to realizējām ar manu kaķēnu. Tas ik pa reizei brīnumainā kārtā iegrauž kādu čipsi.
Tad nu mūsu bilde sanāca šāda:


Ar šo ideju un bildi pagaidām esam pirmajā vietā. Paldies CRIK CROK par iespēju piedalīties šādā fotokonkursā :)