Lapas

otrdiena, 2012. gada 27. novembris

ZAK! Designs inovatīvie un krāsainie virtuves rīki



Kopš 1976.gada ZAK! Designs produkcija  ir apņēmusies padarīt katru ēdienreizi īpašu ar interesantiem, krāsainiem un rotaļīgiem virtuves rīkiem. Zīmols iemantojis popularitāti visā pasaulē – Eiropā, ASV, Meksikā, Japānā, Ķīnā un Meksikā. Pats zīmols nāk no Amerikas.
Virtuves rīku dizains ir ne tikai pievilcīgs bērniem, bet arī pieaugušajiem. Virtuves rīki ir piemēroti ēdienu gatavošanai. Pēc dizaina tie ir unikāli, krāsaini un pievilcīgi.

Produkti no ZAK! Designs ir redzami daudzos preses izdevumos visā pasaulē, piemēram: Glow,  Yum for kids, Celebrate,  InStyle, Everyday Food. Vairāk informācijas par to pieejams te










 
 

Linda Lykke dāņu aksesuāru preču zīmols

 

Linda Lykke – īpašas kvalitātes dāņu aksesuāru preču zīmols, kas piedāvā skaistas vilnas šalles kolekcijas, lakatus un platmales sievietēm, kuras novērtē dabiskumu.
 


Zīmola veidotāji seko līdzi jaunākajām tendencēm, dizaina un krāsu salikumiem. Piedāvā kvalitatīvus produktus no dabīgiem materiāliem – zīds, vilna, kokvilna, lins.
 
Mājas lapā tiek arī piedāvātas bildes lielā izšķirtspējā: http://lindalykke.dk/download/
 

pirmdiena, 2012. gada 26. novembris

BODUM tējkannas, kafijaskannas un virtuves rīki


"Labam dizainam nav jābūt dārgam" – Peter Bodum
BODUM, Inc (pazīstams arī Bodum)  ir kompānija, kas ražo kafijkannas, tējkannas un virtuves rīkus. To dibinājis 1944. gadā Peter Bodum Kopenhāgenā, Dānijā. 1978 gadā  dibinātāja dēls Jørgen Bodum un kompānijas izpilddirektors pārcēla uzņēmumu uz Šveici.

Jørgen Bodum
 
BODUM savā produkcijā izmanto borsilikātu, kas ir ļoti izturīgs, ja tiek pakļauts termiskam triecienam, vai karstuma apstākļiem: mikroviļņu krāsnīs, virtuves krāsnīs.
 
Bodum filosofija balstās uz vienkāršību – radīt ideāla dizaina preces par pieejamām cenām.