Lapas

piektdiena, 2012. gada 20. janvāris

Gatavojamies Nike Riga Run

Pagājušo gadu saņēmos uz Nike Riga Run pasākumu un noskrēju savus pirmos 10km bez apstājas :)
Bija forši!
Bet vel foršāk bija sajūta, ka savu dalības maksu es ziedoju slimiem bērniņiem. Teiktu ka izcila sajūta, ka spēj kādam palīdzēt vnk arī sportojot – darot sev labu un citiem.
Man patīk skriet un ne tikai. Tikai kā zinam mūsdienās ir ļoti saspringts laiks, daudz darbi un mācības un nevienmēr spēj aiziet paskriet pa vietejo parku vai sporta zāli.
Te iedvesmojošs video!
Video!!!

un arī  jaunais Nike riga Run klips :)
Nike Riga Run Himna

Par himnas autoru tika izvēlēts Ralfs Eilands kopā ar Lady's Sweet.

Un kas tad sīkāk ir Nike Riga Run?


Tas ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā, kurā notiek sacensības četros sporta veidos – skriešanā, skrituļslidošanā, rollerslēpošanā un nūjošanā. Visi savāktie finansu līdzekļi no dalības maksām tiek pilnībā nodoti organizācijas "Ziedot.lv" projektā "Mazajām sirsniņām" iesaistītajiem bērniem, kuriem katrs iegūtais lats nozīmē spert soli tuvāk veselības atgūšanai un nostāšanos uz savām kājām. Tieši šī bijusi galvenā motivācija tiem vairākiem tūkstošiem cilvēku, kuri piedalījušies "Nike Riga Run" pasākumos. Vislielāko atsaucību guvusi skriešana, kurā startējuši daudzi valsts labākie sportisti, pērn arī vienlaicīgi cīnoties par Latvijas čempionu titulu 10 kilometru šosejas skriešanā. Savukārt tie, kuriem tik gara distance šķiet pārāk liels izaicinājums, dod priekšroku 4x2.5 kilometru stafetes skrējienam, kurā atsevišķa rezultātu ieskaite ir skolēniem, noskaidrojot ātrākās un atraktīvākās Latvijas skolas nosaukumu, iegūstot vērtīgas balvas no "Nike Riga Run" sadarbības partneriem – "Swedbank" un Latvijas Olimpiskās komitejas.

Šogad NIKE RIGA RUN 2011 notiks 26.08.2012. Šis gads būs atkal īpašs :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru