Lapas

svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

100% dabīgā kosmētika – Nonique

Piektdien ejot pusdienās pēkšņi man zvana kāds cilvēks no kurjerpasta un paziņo, ka man pienākusi paciņa. Paciņa? Es taču neko neesmu pasūtījusi :)
Izrādās man pienākusi paciņa no Domiro, paciņā ir daudz dažādi produktiņi – dāvaniņa.


Līdz šim Nonique es zināju tikai kā produktu kam izstrādāju dažādas dizaina lietiņas : Bukletiņus, kastītes... varbūt vēl kaut ko?


Nonique dāvanu kastīte, kurā ir 2 produkti


Dāvanu kastītē veikala plauktos


Šodien ataisīju kasti un nolēmu izmēģinātu kādu no produktiņiem. Pieķēros tad nu šim Nonique produktiņam. Izmēģināju Nonique  Luxurious ķermeņa losjonu.  Tieši šī sērija ir pretgrumbu ādas atjaunojoša sērija,  satur bio noni augļa + bio aloe veras + bio šī sviesta +bio granātābola + bio akai ogu ekstraktus. Mmm man patiesi patika, jauks produkts, patīkama smarža. Manā dāvanu kastē gan ir daudz arī citi produktiņi, bet par tiem citu reizi.


Pat manā portfolio ir vesela lapa veltīta Nonique.

Bet tagad pavisam nedaudz par Nonique....
Tātad NONIQUE - dabīgā kosmētika. Pati produkcija ir izstrādāta Šveicē un ražota Vācijā. Un es teiktu par samērā draudzīgu cenu, salīdzinot ar citiem EKO produktiem.

• 100% Sertificēta dabīgā kosmētika;
• 100% Nav testēta uz dzīvniekiem;
• 100% Saderība ar visiem ādas tipiem;
• 100% Nesatur silikonus, PEG un parafīnus;
• 100% Nesatur mākslīgās krāsvielas un smaržvielas.



NONIQUE ir piešķirts prestižais BDIH zīmogs apliecina, ka šī ir pārbaudīta un sertificēta dabīgā kosmētika. Šie produkti satur tikai dabiskās sastāvdaļas un izejvielu bāzes, dabiskos konservantus, dabiskas krāsvielas un smaržvielas. Produkti nesatur parabēnus un sintētiskos konservantus.


Vai neskan skaisti?
Kopā šim produktam ir 5 sērijas:
NONIQUE LUXURIOUS sērija – ar svaigu bio noni augļa ekstraktu, bio aloe vera, bio bišu vasku, bio šī sviestu, bio granātābolu& bio akai ogas ekstraktu, kas nodrošina dabīgu ādas šūnu atjaunošanu.
NONIQUE INTENSIVE sērija – augstvērtīgais bioaguļu sajaukums, kas satur noni augļus, aloe vera, olīveļļu un bio avokado nodrošina ādu ar īpaši mitrinošām vielām.
NONIQUE TROPICAL sērija – satur Bio noni augļa, bio aloe vera, bio kokosriekstu, bio vaniļas un bio banānu ekstraktus.
EXTREME ENERGY ENERY sērija – satur Bio noni augļa, bio aloe vera, bio greipfrūtu, bio papaija, bio mango un bio piparmētru ekstraktus.
PARADISE PUNCH sērija – svaiguma ekspolozija no Bio noni augļa, bio aloe vera, bio marakujas, bio kiwi un sulīga bio apelsīnu ekstraktiem.



Iepazīsties ar jauno, unikālo NONIQUE kosmētiku sekojošos Latvijas veikalos un aptiekās:
Kolonna veikalos visā Latvijā
Sky veikalos Rīgā
Stockmann  veikalā Rīgā
Rimi Hipermāketos – īpašos dāvanu komplektus (no 01.02.-28.02.2011)
Aptiekā "Alante"  Centra Dienakts aptieka, Tukumā, Elizabetes ielā 8
ShopBeauty.lv


Nonique – Made in paradise!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru