Lapas

svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Foldlife – kartona mēbeles un ekoloģija

Foldlife piedāvā visa veida gofrētā kartona izstrādājumus: soliņi, krēsli, galdi, skapji, plaukti, lampu abažūri, CD vāciņi, bukletu prezentācijas stendi u.c., kam veidojam dizainu un ko pārdodam, paredzēti ikdienas lietošanai gan telpās, gan brīvdabā, visu vecumu ļaudīm, ziemā un vasarā, naktī un dienas gaišajā laikā.

Vienkāršība, ekoloģija, daudzveidīgums, individuāla pieeja un pārliecinošs risinājums – tas raksturo Foldlife piedāvāto produkciju! Tas ir Latvijas uzņēmums, kas anglisko nosaukumu ir izveidojis tapēc, ka nu jau ir arī atpazīts arī starptautiskajā tirgū.


Lielākā daļa Foldlife izstrādājumu tiek izgatavoti no gofrētā kartona. Tas ir materiāls, kura izgatavošanā 70% tiek lietota otrreizējās pārstrādes makulatūra. Foldlife mēbeļu gofrētā kartona loksnes netiek speciāli apstrādātas, tas ir papīrs.
Kartona gofrēts abažūra trijstūris brūnā krāsā.

Katrai veidotajai mēbelei iet līdzi instrukcija, kā to salikt kopā. Un ja tomēr rodas vēl jebkādas problēmas, jūs varat sazvanīt Foldlife darbiniekus un tie jūs konsultēs caur telefonu.

Lūk vēl skaistas un interesantas lietiņas:




Bet patiesi man iepatikās viņu veidotais busiņš no kartona, kas būtu laba rotaļlieta bērniem



Veikals šīm interesantajām mēbelēm atrodas: Maskavas ielā 12, Spīķeros, Rīgā, http://www.foldlife.com/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru