Lapas

pirmdiena, 2011. gada 31. oktobris

Latvijas Izgudrotāju diena 2011, RTU

Visu sestdienu un svētdienu pavadīju augstskolā. Varbūt izklausās ļoti skarbi, bet man patika :)Daudz jaunu emociju un zināšanu, bet ne par to šoreiz ir runa.

Augstskolā mums tika sniegta informācija par Latvijas Izgudrotaju dienu, kas notiks š.g. 4 novembrī, Rīgā, Kaļķu ielā 1. Šo izstādi organizē biedrība "Connect Latvia" un Latvijas Izgudrotaju biedrība un notiek jau ceturto gadu.

Šīs izstādes mērķis ir paradīt sabiedrībai Latvijas izgudrojumus un palīdzēt autoriem tos tālāk virzīt tirgū, lai attīstītu mūsu valsts tautsaimniecību. Izstādē tiks demonstrēti individuālo izgudrotāju, universitāšu, pētniecības institūtu, kā arī uzņēmumu izgudrojumi un dizainparaugi. Izgudrotāji eksponātus gatavos pēc iespējas viegli saprotamā un uztveramā veidā, tādējādi palielinot komunikācijas amplitūdu sarunās ar potenciālajiem investoriem, uzņēmējiem, sadarbības partneriem un citiem apmeklētājiem.

Dalība šai izstādē ir bez maksas!!!!

Arī es esmu nolēmusi šo izstādi apmeklēt, un varbūt kāds vēlas pievienoties? Savas atziņas un domas sniegšu pēc izstādes!

Vairāk informācijas: www.izgudrotaju-diena.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru